Previous slide
Next slide

Benvinguts

a la pàgina d'admissions per al curs escolar 2024-2025. Moltes gràcies per pensar en nosaltres com a escola dels vostres fills i filles!

Entenem com és d’important escollir un centre d’ensenyament per al teu fill o filla, i per això volem acompanyar-te en aquest procés. Estem a la teva disposició per ensenyar-te les nostres instal·lacions i el nostre projecte educatiu i respondre als dubtes que puguis tenir.

La nostra escola pertany a la Fundació Educativa Franciscanas Ana Mogas i som un dels 18 centres d’Espanya. La nostra acció educativa està fonamentada en la concepció cristiana de la persona, del món i de la història, participant de la missió evangelitzadora de l’Església.

La nostra OFERTA EDUCATIVA es caracteritza per la qualitat, l’atenció personalitzada i l’experiència. Considerem fonamental, motivar els nostres alumnes a l’Esforç Personal, El Treball Constant, La Disciplina i La Responsabilitat. Tots aquests aspectes són REFERÈNCIES per assolir l’èxit educatiu, personal i acadèmic.

En aquest apartat de la nostra web ens podràs conèixer, conèixer quins són els passos per a l’admissió d’alumnes, saber què diuen de nosaltres els nostres antics alumnes i inscriure’t a les Jornades de Portes Obertes que hem preparat.