Benvolgudes famílies,


Ens trobem avui a l’inici d’un nou curs escolar. Ja fa uns dies que a l’escola treballem per tenir-ho tot a punt. Aquest és un curs marcat per un fet important com és el pas a formar part de la Fundació Educativa Ana Mogas. Aquest canvi de titularitat permetrà donar continuïtat al projecte iniciat ja fa molts d’anys per Maria Anna Mogas, la nostra fundadora i seguir treballant en la mateixa visió i amb els mateixos valors.

Així doncs, comencem amb molta il·lusió i confiança i a més de donar-vos la benvinguda (especialment als alumnes i famílies que us incorporeu a la nostra comunitat educativa), us volem donar una sèrie d’informacions.


EQUIP DIRECTIU

L’Equip Directiu per aquest curs 2018-2019 estarà format per:

Directora General: Elisabet Olivé

Sots directora: Mar del Castillo

Cap d’Estudis de Primària: Anna Orell

Cap d’Estudis d’ESO: Marta Cócera

Cap d’Estudis de Batxillerat: Xavier Rodríguez

Coordinadora d’Infantil: Tere Ruiz

Cap de Pastoral: Gemma Esquirol

Administrador: David Hurtado


Moltes són les famílies que passen a formar part de la nostra Comunitat Educativa i així ho formalitzaran en signar la Carta de Compromís Educatiu.

Ens reafirmem en el nostre compromís amb l’educació de qualitat al servei de les famílies, on el clima acollidor del centre, el respecte mutu i la responsabilitat compartida pels docents i pel personal no docent del centre envers la feina ben feta, ens motiven a continuar fent del Valldaura una escola de referència.

PROJECTES

La nostra fita per esdevenir una escola multilingüe no té marxa enrere i l’aposta decidida per l’aprenentatge integral en llengua anglesa torna a ser un dels nostres pilars. Iniciem el Pla PIPE, que pretén implementar i optimitzar l’eficàcia de l’ensenyament d’idiomes a l’escola.

Fa uns anys iniciavem un camí per a la implantació de projectes innovadors i metodologies actives. Així doncs, continuem apostant pel projecte de treball cooperatiu a tota l’escola, la metodologia basada en les Intel·ligències Múltiples i l’Estimulació Primerenca a Ed. Infantil, el Treball per Projectes a Infantil i Primària, la introducció de les classes STEAM (robòtica i programació) a cicle Superior de primària i la introducció de les PBL (aprenentatge basat en problemes i projectes) i les Flipped Classroom (classes girades) a l’ESO i Batxillerat.

Fa anys que a Infantil i els primer cursos de primària treballem les emocions a l’aula amb l’objectiu, entre d’altres, d’aconseguir una millor convivència. Precisament amb aquest objectiu va néixer el curs passat a l’ESO el projecte d’ Interioritat i confiem que aquest any es desenvolupi plenament i s’iniciï al cicle superior de primària i aq Batxillerat.

Des del punt de vista de la gestió, aquest curs renovarem el segell de qualitat de la certificació ISO 9001:2015. Aquest segell de qualitat certifica una gestió enfocada a la millora contínua.

ALTRES

Durant aquest estiu s’han estat fent millores a l’escola. S’ha remodelat l’entrada de Primària amb l’objectiu d’optimitzar l’espai. S’ha instal·lat l’aire condicionat a la sala d’actes i al menjador per millorar el benestar dels que ens apleguem en aquests espais i estem pendents de la instal·lació de plaques solars als terrats dels dos edificis per continuar treballant en la línia de la sostenibilitat i protecció del medi ambient.

És en aquesta línia, que també treballem amb la voluntat de reduir el consum de paper. Així doncs aquesta circular la rebeu en paper i de manera digital a través del portal de comunicaciones de l’APP Globaleduca. La nostra intenció és potenciar aquesta eina de comunicació i anar suprimint el paper progressivament.

Per poder accedir al Portal de comunicacions necessiteu una contrasenya personal. Tots aquells que no la tingueu, podeu passar per secretaria a recollir-la. Molts ja la teniu dels cursos anteriors i ens consta que veieu la qualificacions dels vostres fills i filles.

Als alumnes de l’ESO i Batxillerat se us adjunta l’ordre de domiciliació SEPA per tal que la retorneu omplerta abans del divendres 14 de setembre. La resta d’alumnes (Infantil i Primària) es gestiona a les reunions de pares. Aquells que no heu pogut assistir a les reunions, se us farà arribar a través dels vostres fills.

Per acabar, us recordem que al nostre web (www.cevalldaura.cat) podeu consultar tota mena d’informació i que al nostre twitter (@escolavalldaura), instagram i facebook podeu seguir el dia a dia de l’escola. Us convidem a ser membres actius!

Us desitgem un molt bon curs 2018-2019

L’Equip Directiu
12 de setembre de 2018
 

Destacado: