El proper dia 11 de maig celebrem la festivitat de la Divina Pastora, data assenyalada per a tota la nostra família. La imatge de Maria, sota aquesta advocació, fa la seva aparició en la vida de Maria Anna en els primers contactes amb l'Ordre Caputxina.

María recollint a les seves ovelles amb tendresa, presidirà els llocs en què es reunien les Germanes, i també, en aquells en els quals Maria Anna ha d'exercir la seva funció pastoral com a Superiora i com a educadora. Aquest gest de lliurament de Maria acollint el seu ramat, símbol de la seva missió protectora i evangelitzadora de Mare, ha arribat als nostres alumnes i alumnes a través d'a través de les seves filles, les Franciscanes Missioneres de la Mare del Diví Pastor.

Actualment, totes les comunitats educatives de la nostra Fundació, tenim a la Divina Pastora com a bastó que ens sosté en el nostre dia a dia. Per això, quan els nostres alumnes i alumnes la mirin trobaran en Ella a la seva amiga i la seva guia; fins i tot quan ja hagin deixat l’escola, i girin la seva mirada cap a la Verge, reconeixeran en Maria, a la seva Mare, que, com a Divina Pastora, sempre els acollirà en tots els moments de la seva vida.

Destacado: