Cada vegada són més les campanyes que ens inciten a comprar quan s’acosta lúltim mes de l'any: Black Friday, CyberMonday, … Com a reacció alternativa a aquestes campanyes de consum, l'any 2012 va sorgir a Estats Units un moviment promogut per l'ONG 92I Street i la Fundació de les Nacions Unides, anomenat #GivingTuesday (dimarts per donar).


Aquest any es celebra el 27 de novembre i aquest dia se'ns convida a donar, bé sigui diners o roba, temps, sang, aliments… L'important és compartir, donar alguna cosa nostre als altres, per així entre tots canviar el món.


Com sabeu els nostres centres estan immersos en el projecte RebelAcción: Rebel·la't i passa a l'acció, de la Fundació Sant Joan de Déu, al costat de les Universitats d'Alcalá d'Henares, León i la Politècnica de València, i Healthy Blue Bits. El seu objectiu és evitar les conductes addictives, sensibilitzar sobre la problemàtica social i lluitar contra l'estigma de la salut mental en els més joves.


Els adolescents de 12 a 16 anys són els més susceptibles a ser víctimes de les addiccions a causa de la poca maduració, especialment del cervell, en poc temps es tornen dependents i presenten danys greus a conseqüència de diversos factors com les drogues, les xarxes socials o les apostes online.


Però per engegar aquest projecte es necessiten fons i per això des de la Fundació Sant Joan de Déu ens conviden a col·laborar a través d'un donatiu a la pàgina de Giving Tuesday.

 

ANIMA'T A DONAR!


https://www.migranodearena.org/reto/19157/rebelaccion-rebelate-y-pasa-a-...