TOTS SANTS 2020

DIA DE TOTS SANTS


Enmig de tanta foscor, de tantes prohibicions i de tants plans frustrats celebrem la festa de Tots els Sants. Des de la Fundació Franciscanes Anna Mogas, volem que aquesta festa sigui per a tots una cridada a ser sants, és a dir, a ser més feliços… a descobrir i cuidar la pròpia llum que tots portem dins. A ser conscients d'ella i a decidir-nos a compartir-la amb els altres. A il·luminar el nostre món i fer així, entre tots, un món més feliç i lluminós.

Tots i cadascun de nosaltres podem ser sants! Aquesta festa ens recorda que tots estem cridats a ser-ho. Que el nostre Déu espera que ho siguem i els altres necessiten la nostra llum.

Obrim els nostres ulls i descobrim a tants homes i dones, que són sants avui: pares i mares que tenen cura i estimen els seus fills, educadors lliurats als seus alumnes, persones que treballen per portar el pa a la seva casa, que cuiden malalts, que comparteixen amb els pobres, ancians que continuen somrient… Molts viuen prop de nosaltres i són, com diu el Papa “els sants de la porta del costat” Les seves llums ens il·luminen! Al costat d'elles volem cuidar la nostra llum i il·luminar amb la nostra vida.
 

Destacado: