COMENÇA L'ADVENT

L'Advent és un temps d'espera, però, alhora, de recerca, d'estar vigilant, de preparar-se per a descobrir coses meravelloses i formar part de la història més bella mai contada. Aquesta setmana, comença aquest temps litúrgic en el que ens preparem per a la vinguda del Salvador.

Mara, una intrèpida nena, ens portarà a viure una aventura que pot canviar la teva vida si estàs disposat a això. Mara té una missió: trobar diferents objectes, que la permetran descobrir la gran Veritat. Vols acompanyar-la i ajudar-la en aquesta missió?

Aquesta setmana, Mara troba una Bíblia, i en ella pot ‘retrobar-se’ amb la Paraula de Déu. La Paraula pot ser un meravellós instrument per a acostar-nos al Nen Déu. El seu missatge és un missatge actual, que podem aplicar en el nostre dia a dia. Podem llegir-la, meditar-la i pensar què em diu avui. Ens podem proposar, com a objectiu en aquest temps, llegir cada dia l'Evangeli que toqui i meditar encara que només siguin uns minuts.

És curiós que en la Bíblia, no trobarem literalment el terme ADVENT, però sí que trobarem molts passatges del què significa i el què vol suscitar en nosaltres: hem de tenir una actitud vigilant davant la vinguda del Messies.

De fet, la frase amb la que culmina la Bona Notícia d'aquest diumenge és molt clara sobre aquest tema:

“Per això, estigueu també vosaltres preparats, perquè a l'hora que menys penseu ve el Fill de l'home”.