Ahir vam viure un dia ple d’emocions, nervis i entusiasme. Alumnes de tercer i cinquè de primària van realitzar les proves de certificació de Cambridge dels nivells STARTERS (pre A1) i MOVERS (A1). Tots i totes es van esforçar molt i van donar el millor d’ells mateixos en aquest matí tan intens.

La nostra escola és centre examinador oficial dels exàmens de YLE Cambridge des de 2012. Des de llavors han certificat més de 100 alumnes en els nivells STARTERS, MOVERS (A1) i FLYERS (A2).

Els alumnes han estat tot el curs escolar preparant-se per aquest dia. Han pogut practicar speaking amb el nostre auxiliar de conversa, han rebut un manual amb mostres d’examen, vocabulari i una guia d’estudi, han ampliat els seus coneixements a l’assignatura Express Yourself i han reforçat i ampliat els continguts a l’assignatura d’Anglès. També les famílies han col·laborat molt estretament ajudant als seus fills a estudiar el vocabulari i les estructures, animant-los a seguir endavant. Tot plegat un esforç i una motivació comú: que els nens i les nenes del Valldaura aprenguin el màxim d’anglès i gaudeixin d’una escola plurilingüe.

Per a més informació sobre els exàmens de Cambridge consulteu el web: http://www.cambridgeenglish.org/es/exams-and-tests/young-learners-english/
  

Destacado: