Educació Secundària

Secundària

".. I comencen els reptes"

Aposta clara i decidida per un ensenyament de qualitat.

El nostre objectiu prioritari és afavorir el desenvolupament harmònic i responsable del nostre alumnat a partir dels principis i valors de la nostra fundadora Maria Ana Mogas. Creem un ambient educatiu en el qual destaquen el treball en equip i el rigor; la labor ben feta; el respecte, la convivència, la disciplina i el compromís solidari.

El paper dels nostres professors no és el de mers transmissors de continguts, sinó el de mediadors en l'aprenentatge de l'alumnat i de la seva formació personal. Alguns dels nostres reptes didàctics són:

Batxillerat Dual

“DIPLOMA DUAL / HIGH SCHOOL DIPLOMA”

En la missió de potenciar el batxillerat i aprofundir el multilingüisme des de l’escola, hem signat un conveni amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 180 escoles, més de 100.000 alumnes presencials i 10.000 de virtuals.

Mitjançant aquest conveni, volem implementar un nou programa extraescolar de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes a partir de 2n d’ESO.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes de 2n, 3r, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa es realitza online. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits nord-americans, que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació obtinguda a l’escola, la titulació nord-americana de High School.
Són molts els valors i els avantatges que el Diploma Dual aporta als alumnes, entre les quals destaquen els tres objectius principals del programa:
Immersió lingüística: Tot el programa es duu a terme en anglès des del primer moment, i ofereix un contacte constant i directe amb els EUA
Immersió tecnològica: 100% online, permet als alumnes treballar i desenvolupar-se en un entorn de futur, totalment digital.
Immersió personal: Afavoreix un gran nivell d’autonomia, responsabilitat i maduresa en la gestió del treball.