QUARESMA

Avui, Dimecres de Cendra, comença la Quaresma, una oportunitat més per a escoltar el teu cor. És Déu, el nostre Pare, qui no deixa de parlar-nos, qui ens convida insistentment a viure una vida en plenitud com la que va viure Jesús de Natzaret, lliurant-se generosament als altres sense tenir en compte el cognom, l'ètnia o la classe social. Tots són cridats a rebre la misericòrdia de Déu i, especialment, els nostres germans més desfavorits, que són els primers convidats a la “TAULA”.

La Quaresma és una oportunitat més per a la conversió personal. La gràcia de la fe ens fa testimonis del sofriment de Jesús i ser la veu de tants “crists crucificats” que esperen de nosaltres la mirada compassiva i l'ajuda samaritana. Crist va lliurar la seva vida per l'immens amor que tenia als seus i espera de nosaltres que el seguim i acompanyem amb paciència a tantes persones, que es troben estacionades en cruïlles, sense rumb fix.

La Quaresma no és un temps de tristesa, és un camí d'alegria, perquè al final ens espera Jesús Ressuscitat, Aquell que va vèncer a la mort i que ens va indicar el camí de la felicitat i la salvació. Com va dir el Papa Francesc : «Mira els braços oberts de Crist crucificat i deixa't salvar una vegada i una altra…”

A tots els que formem part de la Fundación Educativa Franciscanas Ana Mogas, ”feliç viatge”. A  l'estació de la Pasqua celebrarem gran Festa del Mestre Ressuscitat.