“Somriu a la Vida”


Curs 2018-2019


El curs passat el missatge que trobàvem en els passadissos, a les aules, a les carpetes i agendes era “Dóna el millor de tu mateix”. Al llarg dels mesos, els que formen la Comunitat Educativa, vam anar fent camí, treballant-lo i potenciant-lo entre els entrellats del dia a dia.

Enguany, per aquest curs, acollim el valor de la Vida que fem nostre amb el lema “Somriu a la vida”.

Moltes oportunitats se’ns presentaran al llarg dels mesos per anar-lo assolint; perquè la vida ens és donada cada dia com un regal, a l’hora que l’acollim també com a compromís.

Famílies, docents i alumnes, uns al costat dels altres, omplirem de convivència, de treball, d’il·lusions, d’esforços, i d’alegries la cistella del curs, tot esbrinant en cada moment què hem de viure per fer-ho amb plenitud.

Com el sembrador, escamparem llavors de vida, cercant el que dóna coixí a l’existència: l’amor, la veritat, la fe, el recolzament, l’esperança,..., i ens ajudarem els uns als altres per continuar gaudint d’ aquest mot tan preuat: la vida.

I ho farem amb un somriure que va més enllà de nosaltres mateixos i es perllonga cap als altres, fins arribar al món que ens envolta. Cuidarem del altres i ens farem solidaris; protegirem la natura i ens sentirem germans dels de prop i dels de lluny, des dels nostres valors, els de l’Evangeli; els valors que van viure Francesc i Maria Anna.

Tota la Comunitat Educativa del Valldaura, som convidats a defensar la vida, viure amb sentit la vida, SOMRIURE A LA VIDA.

Bon curs 2018-2019!

Català