PROJECTE LA "BONA NOTÍCIA"


 

Benvolgudes famílies,


Enguany, continuem amb el projecte de la “Bona Notícia” i el volem compartir amb tots vosaltres. Esperem que sigui una experiència profitosa i que la gaudiu junt amb els vostres fills. 

Durant les setmanes de confinament, la Pastoral de la nostra Fundació us proposen una sèrie de reptes diaris (14 DIES D'ALARMA AMB JESÚS).

Equip de Pastoral

 

14 DIES D'ALARMA AMB JESÚS

 

Des de l'àrea de Pastoral de la Fundació Educativa Ana Mogas us convidem a un projecte que consistirà en fer un repte diari en família. Us apunteu?
La pastoral és un pilar fonamental en l'educació que reben els nostres alumnes. Hi haurà tasques, activitats de les diferents matèries curriculars, però no pot faltar aquest espai que dia a dia a les nostres escoles li dediquem al nostre Senyor Jesús de Natzaret.
 

1r repte

2n repte + dibuix

3r repte + dibuix

4t repte

5è repte + dibuix

6è repte + oració

7è repte + dibuix

8è repte

9è repte

REPTES DE PASQUA

Dimecres 15 d'abril: Repte + dibuix

Divendres 17 d'abril: Repte

Dilluns 20 d'abril: Repte

Dimecres 22 d'abril. Dia de la Mare Terra: Repte + dibuix + oració

Divendres 24 d'abril Repte

Dilluns 27 d'abril: Repte

 

MAIG, MES DEDICAT A MARIA

Dilluns, 4 de maig: Repte

Divndres 15 de maig. Dia Internacional de les Famílies: Repte

Català

 

PROYECTO LA ¨BUENA NOTICIA¨


Apreciadas familias,

Este año, continuamos con el proyecto de la "Buena Noticia" y lo queremos compartir con todos vosotros. Esperamos que sea una experiencia provechosa y que la disfrutéis junto con vuestros hijos.

Durante las semanas de confinamiento, la Pastoral de nuestra Fundación os proponemos una serie de retos diarios (14 DÍAS DE ALARMA CON JESÚS).

14 DÍAS DE ALARMA CON JESÚS

Desde el área de Pastoral de la Fundación Educativa Ana Mogas os invitamos a un proyecto que consistirá en hacer un reto diario en familia. ¿Os apuntáis?
La pastoral es un pilar fundamental en la educación que reciben nuestros alumnos. Habrá tareas, actividades de las diferentes materias curriculares, pero no puede faltar este espacio que día a día en nuestras escuelas le dedicamos a nuestro Señor Jesús de Nazaret.

1er reto

2º reto + dibujo

3er reto + dibujo

4º reto