S’apropa la primavera....Passarà la tempesta, s’aturarà la pluja, sortirà el sol i al cel sortirà l’arc de Sant Martí, senyal inequívoca que tot ha passat i que de nou podem sortir a gaudir de la nostra ciutat, de la natura …

 

És per això que aquest element s’ha convertit en símbol d’esperança en aquests dies que estem vivint, on el COVID-19 s’ha endinsat a la nostra vida i ha fet que ens refugiem a les nostres cases. Aquells que no ho fan són els que treballen molt dur per tal que la tempesta amaini i passi el més ràpid possible.

 

A ningú li agrada passar una tempesta en solitud o, si més no, es passa millor si tens al costat els teus. Per això, des de les nostres escoles, us demanem que sentiu més que mai els llaços que ens uneixen, formant família, en fraternitat, tal i com ho va viure Maria Anna. Els nostres professors, personal d’administració i serveis, equips directius, etc..., seguim treballant per tal que l’educació dels nostres alumnes no es vegi afectada per aquesta interrupció de l’activitat educativa.

 

Des de la direcció de l’escola, coordinats amb l’Equip de Titularitat de la Fundació Educativa Franciscanas Ana Mogas, unim esforços i apliquem totes les eines que les noves tecnologies ens ofereixen per educar els i les nostres alumnes.

 

Us volem agrair la vostra col·laboració i l’esforç realitzat.

 

Units, ben d’hora veurem l’arc de Sant Martí!

Undefined