FELICITATS!

FELICITATS!
Fa 193 anys a Granollers (Barcelona) naixia Maria Anna. Els seus pares, Lorenzo i Magdalena la van cuidar a l'Hostal del Llenoder que regentaven. Maria Anna va anar creixent i es veia que era una nena feliç, amb gran sensibilitat, de caràcter fort i decidit. Intel·ligent i audaç, mostrava el seu afecte a tots els que l’envoltaven

El seu somni sempre va ser educar i el va convertir en la seva vocació. Un somni que es va fer realitat i el llegat de la qual ha arribat fins a l'actualitat gràcies a la tasca de les Franciscanes Missioneres de la Mare del Diví Pastor, i que, adaptant-se als nous temps, ha germinat i ha donat fruit en la Fundación Educativa Franciscanas Ana Mogas.

Per això, aquesta setmana celebrem la setmana vocacional. És important descobrir per a què estem anomenats. Igual que María Anna va sentir que el seu camí era educar amb amor de mare als qui més ho necessitaven, cadascú de nosaltres hem de respondre a aquesta pregunta: A què estic anomenat? Què puc aportar a la gran família de María Anna? I per a fer-ho, quina millor manera que seguint el lema d'enguany: ESCOLTA DINS TEU.

Així que celebrem amb alegria l'aniversari de Maria Anna Mogas, i sentim-nos feliços de pertànyer a aquesta família, “LA FAMÍLIA DE FRANCISCANES ANNA MOGAS”.