FELIÇ DIA DE LA MARE DEL DIVÍ PASTOR!

El quart diumenge de Pasqua té a les nostres escoles una força especial. No sols el Bon Pastor és una figura entranyable per a nosaltres, sinó que a més a més, ens remet a María, la nostra Mare del Diví Pastor, que celebrem el dissabte 24 d'abril.

Entorn d'ella gira, des dels orígens de la nostra Congregació, la vida, l'estil educatiu i l'estil de relacions en els nostres col·legis. L'estil al qual tots volem ser fidels, el que ens sentim cridats a viure i testimoniar, entre nosaltres, amb els nostres alumnes i famílies.

Jesús, el Bon Pastor, ens cuida, ens condueix, ens pren als seus braços encara que passem “canyades fosques” i camins difícils. Tant de bo ens deixem “cuidar” “trobar” i “conduir per aquest Bon Pastor, que sempre va al nostre costat.

I, al costat d'Ell, per María, la Mare del Diví Pastor, la mare que guia i protegeix, que defensa i anima. La que presideix la vida dels nostres col·legis, a la qual tantes vegades invoquem. Que cada dia ens sentim que estem “bones mans”, a les seves mans. Disposats a continuar caminant, alegres i en pau, junts al Bon Pastor i disposats a ser pastors i pastores per als altres.

FELIÇ DIA DE LA MARE DEL DIVÍ PASTOR!