Els nens han d'avorrir-se, perquè d'aquesta manera aprenen a connectar amb ells mateixos, a conèixer-se i a més a més treuen del seu interior la seva imaginació i creativitat

La creativitat no només s'entén com la imaginació de crear art, sinó que també per a enfrontar-se a la resolució de problemes i conflictes. Per tant, l'avorriment els convertirà en persones més resolutives.


La creativitat ha de complementar-se amb la innovació, canvi que introdueix novetats i que requereix una modificació dels elements ja existents amb la finalitat de millorar-los o renovar-los.


Des de la Fundació Educativa Franciscanes Anna Mogas ensenyem als més petits a desenvolupar la seva creativitat i innovació:

Els proposem noves fites i desafiaments: busquem activitats motivadores per a activar la força motora de la creativitat i de la innovació.

Els ensenyem activitats, tasques i entreteniments: perquè aprenguin i reconeguin allò que els agrada, allò que els motiva i que malgrat les dificultats que troben a l'hora de realitzar-la, els motivi la superació.

Sortim de la rutina, gràcies a les excursions i sortides que realitzen les escoles de la fundació educativa, ensenyem als més petits a desenvolupar noves qüestions.

Qüestionar-ho tot i tenir en compte altres punts de vista, per a aprendre a escoltar i trobar resposta als dubtes i inquietuds i utilitzar jocs per a desenvolupar la seva creativitat i la innovació.

Destacado: