BATXILLERAT DUAL

BATXILLERAT DUAL

 

En la missió de potenciar el batxillerat i aprofundir el multilingüisme des de l’escola, hem signat recentment un conveni amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 180 escoles, més de 100.000 alumnes presencials i 10.000 de virtuals.

Mitjançant aquest conveni, volem implementar el proper curs escolar 2019-2020, un nou programa extraescolar de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes a partir de 2n d’ESO.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes de 2n, 3r, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.
El programa es realitza online. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits nord-americans, que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació obtinguda a l’escola, la titulació nord-americana de High School.
Són molts els valors i els avantatges que el Diploma Dual aporta als alumnes, entre les quals destaquen els tres objectius principals del programa:

Immersió lingüística: Les classes s’imparteixen en anglès amb professors nadius, la qual cosa dóna l’oportunitat a l’alumne de practicar i millorar un idioma essencial en el mercat laboral actual.

Immersió tecnològica: 100% online, permet als alumnes treballar i desenvolupar-se en un entorn de futur, totalment digital. Totes les assignatures les imparteixen professors qualificats i competents. Els alumnes podran comunicar-se amb ells a través de correu electrònic, telèfon, pissarra electrònica, missatgeria instantània i vídeo conferència.

Immersió personal: Afavoreix un gran nivell d’autonomia, responsabilitat i maduresa en la gestió del treball

Presentació Diploma Dual

Preinscripció i condicions econòmiques Diploma Dual 

Experiència d'alumnes que han cursat Batxillerat Dual

Destacado: