Comença l'ADVENT! És un temps d'espera, d'estar alerta, de confiar en el Senyor. És també el temps dels profetes que anuncien la salvació.

Aquest any ens va a acompanyar un personatge molt especial, un profeta del segle XXI Vols conèixer-lo? Amb ell repassarem la Paraula de Déu de cada diumenge.

1r.  Diumenge d'Advent
Evangeli segons Sant Lluc 21,25-28.34-36

Jesús va dir als seus deixebles:
Hi haurà senyals prodigiosos en el sol, la lluna i les estrelles. A la terra, les nacions viuran amb angoixa, alarmades pel bramul de la mar i per les onades embravides. La gent defallirà de por i d'ansietat pel que succeirà arreu de la terra, perquè fins i tot els estols celestials trontollaran. Llavors veuran el Fill de l'home venint en un núvol amb gran poder i majestat. Quan tot això comenci a succeir, redreceu-vos i alceu el cap, que el vostre alliberament s'acosta.
Vosaltres estigueu alerta: que l'excés de menjar o l'embriaguesa o les preocupacions de la vida no afeixuguin el vostre cor, perquè de cop i volta, com un llaç, us trobaríeu a sobre aquell dia, que caurà sobre tots els habitants de la terra. Vetlleu, doncs, i pregueu en tot moment perquè us pugueu escapar de tot això que ha de succeir i us pugueu presentar sense temor davant el Fill de l'home.
 

Destacado: