AMPA

Qui som?

L’AMPA de l’Escola Valldaura  és una Associació formada per les mares i els pares dels alumnes matriculats en el centre escolar que hagin manifestat el seu desig de pertànyer a aquesta. És una Associació sense ànim de lucre que es finança amb les subscripcions que fan les famílies. 

L’AMPA col·labora amb la resta de la Comunitat Educativa per a oferir activitats als alumnes i a les seves famílies. Per a dur a terme aquestes activitats no sols necessitem la teva inscripció, necessitem la teva col·laboració i participació activa.

El principal objectiu de l’ AMPA és, segons la nostra Proposta Educativa, buscar la integració de la Comunitat Educativa, professors i famílies, i la seva implicació en l’educació dels seus fills i filles i participar en la gestió del Centre a través del Consell Escolar, servint de pont entre les famílies i l’escola, amb un representant en el Consell». 

També tenen com a funció primordial ajudar a l’escola  i a les famílies en el que demandin, amb recursos materials suports materials com en l’organització d’activitats formatives, xerrades, tallers, activitats de convivència, celebracions i festes…

La junta de l’AMPA es reuneix de manera ordinària cada 1r dilluns de mes

Contacta amb nosaltres en info@ampavalldaura.com

Segueix-nos a les xarxes socials: @ampavalldaura