LA CURA DE LA CASA COMUNA

Finalitzem el nostre Projecte d’Esport i Sostenibilitat en aquest últim trimestre del curs, amb l’objectiu de la “CURA DE LA CASA COMUNA”. En aquest tercer bloc s’han abordat  les següents àrees del Pacte Educatiu Global vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS):

  •  FRATERNITAT I COOPERACIÓ (Pacte Educatiu Global), abordant el ODS 6 que busca conscienciar sobre la importància de l’ACCÉS A L’AIGUA NETA POTABLE A tot el món. Aconseguir aquest repte només serà possible si treballem en comú i unim esforços. 

El Papa Francesc, en el Pacte Educatiu Global ens diu: “Tot està relacionat amb tot, tot està creat per a ser una icona viva de Déu que és Trinidad d’Amor! Avui, per tant, és una tasca prioritària educar als homes perquè visquin aquest pacte, més encara, perquè siguin pacte viu en totes aquestes dimensions: per a obrir els camins del futur a una nova civilització que abraci en la fraternitat universal a la humanitat i al cosmos. Aquesta vocació a la fraternitat, aquest viure en fraternitat avui és indispensable, no es pot caminar sense ella».

 

  • TECNOLOGIA I ECOLOGIA INTEGRAL (Pacte Educatiu Global) incloent els ODS:

7: Energia assequible i no contaminant

11: Ciutats i comunitats Sostenibles

13: Acció pel clima

14: La vida submarina

15: Vida d’Ecosistemes Terrestres

La idea és reflexionar sobre com posar la tecnologia al «a el servei d’una educació més humana, més justa i ecològicament responsable».

Per aquesta raó es duran a terme diferents activitats i tutories a les nostres aules que permetin als nostres alumnes i alumnes reflexionar sobre aquests temes.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades