DIA DE LA MARE DEL DIVÍ PASTOR

Mare del Diví Pastor

Aquest dissabte celebrem la festa de María, Divina Pastora, omplint les nostres aules d’alegria i celebracions.

María Ana Mogas, en la seva vida, sempre va tenir a la Mare de Déu, com a mare i intercessora. Sota l’advocació de la Divina Pastora, va descobrir com María de Natzaret, ens acull com a pastora i ens uneix a nosaltres, “el seu ramat”, per a acostar-nos al seu Fill Jesús. Ella no permet que cap “ovella” es perdi, que s’allunyi massa de Déu, i si ho fa, Ella és el camí que ens recondueix i ens guia.

Així doncs, la Divina Pastora va definir el seu estil de vida, de relacions amb altres persones i de missió evangelitzadora. Un carisma que continua viu avui en la nostra comunitat educativa: des que entrem a l’Escola per primera vegada i la veiem en la capella, fins quan ens acomiadem del Centre per a continuar pel camí de la vida. Ella sempre ens acompanyarà en el nostre caminar.

Per això, celebrem amb alegria a María, Divina Pastora, donem-li gràcies per ser la nostra Mare, per guiar-nos i acompanyar-nos tots els dies de les nostres vides.

Divina Pastora

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades