IV TORNEIG ESPORTIU

Torneig Franciscanes Ana

Del 12 al 14 d’abril tindrà lloc l’IV Torneig Esportiu Ana Mogas. Més de 300 nens i nenes, de 5è i 6è d’Educació Primària, provinents de les escoles de la nostra Fundació a Espanya, es trobaran en el Col·legi Sagrat Cor de Fuencarral a Madrid per a participar en aquesta competició esportiva que compleix ja la seva quarta edició.

Els participants jugaran en les modalitats de futbol sala i bàsquet, de manera classificatòria, de forma que arribarà a la final el millor de cada grup (1 de bàsquet i 4 de futbol). 

Agraïm la tasca dels més de 40 voluntaris que ajudaran per al bon desenvolupament del torneig. La seva feina és indispensable perquè aquest torneig pugui ser una realitat.

És una experiència única pel nostre alumnat, en la qual aprendran valors com l’esportivitat, la superació i l’esforç. Tot això, en tres jornades en què podran estrènyer llaços d’amistat amb alumnes d’altres escoles que comparteixen el mateix carisma, el de Franciscanes Ana Mogas.

 

 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades