LA INCLUSIÓ ÉS EL CAMÍ

Aquest trimestre començarem el segon bloc del Projecte Esport i Sostenibilitat dedicat a la inclusió, la igualtat i la justícia social. Sota el lema “La Inclusió com a camí per la Pau, la Igualtat i la Justícia Social”, abordarem a les aules les següents àrees del Pacte Educatiu Global vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): 

  • DIGNITAT I DRETS HUMANS: fa referència a l’objectiu  1, “posar fi a la pobresa en totes les seves formes a tot el món”, i a l’objectiu 4, “garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge per a tots durant tota la vida”.
  • EDUCACIÓ I PROMOCIÓ DE LA PAU I LA CIUTADANIA: inclou l’objectiu 5, “aconseguir la igualtat entre els gèneres i empoderar a totes les dones i les nenes”, i l’objectiu 16, “Promoure societats justes, pacífiques i inclusives”. 
  • FRATERNITAT I COOPERACIÓ: seguint l’enunciat objectiu 10 que busca “reduir la desigualtat en i entre els països”.
  • CULTURA I RELIGIONS: que inclou l’objectiu 16 (promoure societats justes, pacífiques i inclusives) i l’objectiu 17 (Revitalitzar l’Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible).

Per això, durant el mes de febrer tindran lloc una sèrie de tutories que ens permetin treballar aquest tema amb els nostres alumnes i alumnes. De la mateixa manera, el 20 de febrer celebrarem el Dia Mundial de la Justícia Social.

Només si eduquem en el respecte, la tolerància i el diàleg aconseguirem una societat més justa, inclusiva i en pau.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades