PROJECTE ESPORT I SOSTENIBILITAT

Per tercer any consecutiu reprenem el nostre projecte d’Esport i Sostenibilitat. Un projecte transversal amb el qual busquem l’Educació Ambiental Integral dels nostres alumnes.

Durant el primer trimestre el nostre treball se centrarà en adquirir hàbits de vida saludables, tenint com a referència els següents Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS):

  • Objectiu 2: Posar fi a la fam.
  • Objectiu 3: Garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots per a totes les edats.
  • Objectiu 5: Aconseguir la igualtat entre els gèneres i empoderar a totes les dones i les nenes.
  • Objectiu 12: Garantir modalitats de consum i producció sostenibles.
  • Objectiu 17: Revitalitzar l’Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible.

Ens acompanyarà el lema “CRÉIXER SA DEPÈN DE TU”, que serà present en les  diferents activitats que realitzem, per a aprendre aquests hàbits i que millorin la nostra qualitat de vida i la nostra salut.

El passat 16 d’octubre vam celebrar el Dia Mundial de l’Alimentació. Una jornada creada per la FAO el 1979 amb la d’acabar amb la fam en el món. Enguany, el seu objectiu s’ha centrat en la conscienciació de  la importància de l’aigua. L’aigua és fonamental per a les persones, les economies i la natura, a més de ser fonamental per a la nostra alimentació. No obstant això, l’aigua no és un recurs infinit. Per això hem de fer-ne un ús responsable.

La seva presència en la nostra alimentació és insubstituïble. Per això hem de cuidar el medi ambient, on “brolla” aquest bé sense el qual no podem viure i, en la mesura de les nostres possibilitats, ajudar a que tothom tingui accés a aquest recurs natural.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades