SETMANA DE FRANCESC I MARIA ANNA

Comencem una setmana molt important per a tots els que formem part de la Família carismàtica de Franciscanes Anna Mogas: la setmana de Francesc i Maria Anna.

Avui, el carisma de Maria Anna continua viu en els llocs de missió de la Congregació i en les escoles de la Fundació Educativa Franciscanes Anna Mogas. Aquesta setmana de celebració és un moment idoni per a donar gràcies a Déu pel do rebut. Les seves filles, les Franciscanes Missioneres del Diví Pastor, van recollir el testimoni de Maria Anna i ens el lliuren a cadascun de nosaltres perquè, en el nostre dia a dia, continuem fent realitat el seu llegat: “Caritat, caritat veritable. Amor i sacrifici”.

Feliç Dia de Sant Francesc!

Feliç Dia de Maria Anna!

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades