COMENCEM JUNTS

Benvinguts i benvingudes al curs 2023-24! Un nou curs per gaudir, aprendre i créixer junts.

Ja s’han dissipat els nervis del primer dia de classe, i a poc a poc la nostra rutina escolar va prenent forma, coneixem quina classe ens ha tocat, ens retrobem amb els nostres companys, amics, professors,…tornem a l’escola! Comencem un camí en el qual sorgiran reptes, obstacles i situacions que, potser, de principi no són fàcils, però que superarem amb l’ajuda de tots, perquè en el nostre caminar sabem que no estem sols. COMENCEM JUNTS!

Volem que sentiu que tots els que formem part d’aquesta Fundació Educativa Franciscanes Ana Mogas us acompanyarem cada dia, formant una gran família. Una família que la nostra fundadora, María Ana Mogas, va començar amb la vocació d’educar amb amor de mare i en la qual cadascun dels components es compromet a donar el millor d’ell mateix, i en la qual tots donarem gràcies per:

TOT ALLÒ QUE TU EM DONES

 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades