Fi de curs i crèdits de síntesi

Les últimes setmanes de curs han estat marcades per les múltiples sortides i crèdits de síntesi que han dut a terme els nostres alumnes de tots els cicles. Cal destacar, en especial, el viatge de 4ESO que van fer els alumnes a gaudir uns dies del Pirineu. Els de 2ESO, per la seva banda, van marxar de Crèdit de Síntesi a Caldes d’Estrach, mentre que 3ESO treballava de forma transversal les matèries en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya i 1ESO es submergia en el món de l’antic Egipte.
A primària les iniciatives també van ser múltiples. Els alumnes de 6è es van acomiadar de Primària amb les colònies a Eurostage, gaudint d’uns dies de convivència tot fent activitats aquàtiques. Van tancar el seu pas per l’etapa en una graduació emotiva, compartint un moment tan especial amb les famílies. Els nois i noies de Primària van tancar el curs tots plegats el darrer dia en una jornada ben divertida al cinema.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades