FAMÍLIA CARISMÀTICA: FUNDACIÓ FRANCISCANES ANA MOGAS – PROFESSORAT

Aquest curs ens hem plantejat conèixer una mica més els diferents membres que formen part de la nostra Família Carismàtica de Franciscanes Ana Mogas. Part molt important d’aquesta família són els nostres professors. Des de l’inici, María Ana tenia molt clar que un dels pilars de la nova congregació que va fundar havia de ser l’educació. Educar amb un estil propi, atenent els que més ho necessitessin, sempre des de l’afecte i la rigorositat.

Per això, avui conversem amb Aurelio Prada, professor de l’Escola Divina Pastora d’O Barco de Valdeorras (Orense). Ell ens obre el seu cor, explicant-nos la seva experiència, compartint els seus records i vivències i transmetent els seus desitjos de futur per a aquesta gran família de Franciscanes Ana Mogas.

Vídeo experiència Aurelio Prada

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Social Media

Darreres notícies

Categories

Relacionat

Altres entrades