La cura de la casa comuna

En aquest tercer trimestre continuem amb el nostre projecte “Esport i Sostenibilitat”, que ens permet treballar a les nostres aules els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) relacionats amb la salut, la inclusió i la cura del medi ambient. 

La cura de la casa comuna serà l’objectiu a treballar aquest trimestre mitjançant diferents activitats, amb les quals l’alumnat prendrà consciència de la importància de la cura del nostre planeta. La situació climàtica que estem vivint ja ens indica que la Terra ens necessita i que és a les nostres mans cuidar-la i preservar-la per a futures generacions. 

Fer un consum responsable de l’aigua, estalviar energia, no malbaratar recursos. reciclar, cuidar de la natura, respectar els animals i els seus hàbitats,… són algunes de les accions que estan al nostre abast. També apostar per un transport que contamini menys, com caminar o moure’s amb bici, pot ser una altra de les mesures que podem prendre, ja que a més de no contaminar, són beneficioses per a la nostra salut. 

D’aquí a final de curs es duran a terme tutories, plantació de llavors, activitats de *plogging”(pràctica que combina l’exercici a l’aire lliure amb la recollida de residus)… i així promoure la cura de la casa comuna.

 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades