III TORNEIG ESPORTIU ANA MOGAS

Torneig Ana Mogas

Del 14 al 16 d’abril tindrà lloc el III Torneig Esportiu Ana Mogas que reunirà més de 450 alumnes procedents de les nostres escoles localitzades en diferents punts d’Espanya. Els equips, formats per estudiants de 5è i 6è de primària, competiran entre ells, ja sigui en la modalitat de futbol sala o bé en la modalitat de bàsquet. D’aquesta manera, els finalistes que hagin vençut en les diferents fases eliminatòries jugaran la gran final, de totes dues categories, el diumenge 16  a la nostra escola de Fuencarral.

En aquesta edició s’han superat les expectatives de participants, gairebé duplicant als de l’any passat. Per aquesta raó, el Torneig tindrà dues seus en les quals es jugaran els diferents partits: l’Escola Sagrat Cor de Fuencarral (Madrid) i l’Escola Divina Pastora (Santa Engracia-Madrid). 

Volem donar les gràcies a tots aquells que s’impliquen en l’organització d’aquest Torneig, així com a les empreses col·laboradores que ens permeten que sigui una realitat: Fundación Edelvives, Dolmen Educativo, JC Madrid Deporte y Cultura S.L.,  y LITECSA, S.L. 

A part de la finalitat esportiva, aquest Torneig té com a objectiu fomentar valors com la companyonia, l’esportivitat, la solidaritat i la fraternitat. També busca estrènyer, encara més si és possible, els llaços d’unió entre les escoles que formen la nostra fundació, i permetre als nostres alumnes conèixer a uns altres que, com ells, comparteixen les mateixes inquietuds i que estudien sota l’estil franciscà i el carisma de María Ana. Per això, alguns dels nois i noies que  vinguin de fora de Madrid, dormiran a la Casa de Convivències “Divina Pastora” de Tablada (Guadarrama, Madrid).

Esperem que tots els assistents, estudiants, famílies, professors,… gaudeixin d’aquest III Torneig Esportiu Ana *Mogas, de manera que, quan tornin a casa seva,  s’emportin una experiència inoblidable, plena de bons records i d’amistats per sempre. 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades