VIA CRUCIS: al seu costat cap a la Pasqua

En la vigília de la Setmana Santa, ens preparem per a viure la passió, mort i resurrecció de Jesús resant tots junts el Via crucis. Un Via crucis que han preparat les nostres escoles (professors, alumnes, germanes…), bé aportant la seva veu en la contemplació de cada escena, amb els seus cants, o buscant imatges que representin aquest moment de la vida de Crist. També ha participat el Colegio Mayor de Salamanca de les nostres germanes Franciscanes Missioneres de la Mare de la Diví Pastor.

Enguany, volem meditar a través de les imatges que ens ofereix la religiositat popular i de les obres escultòriques que trobem en les nostres localitats i que ens traslladen a aquells dies en què Jesús va lliurar la seva vida per nosaltres, per la nostra salvació.

Per això, us convidem a participar aquest dijous 30 de març a les 19.00 en la pregaria del Via crucis en aquest enllaç

És un bon moment per a unir-nos en oració, i meditar sobre el misteri de la Creu. Sentir quant ha donat Déu per nosaltres fins a l’extrem de lliurar-nos al seu fill, Jesús, per a la redempció dels nostres pecats. Donem gràcies per la seva presència constant en les nostres vides, que ens aixeca de les nostres caigudes i desesperança. 

Visquem una Setmana Santa plena i, que quan finalitzi, sentim l’alegria de la resurrecció, perquè, amb la Pasqua, arriba la Vida. Una vida que venç la mort, i que ens porta la salvació.

FELIÇ SETMANA SANTA! 

 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Social Media

Darreres notícies

Categories

Relacionat

Altres entrades