Vine a visitar-nos

Volem estar al costat de qualsevol que ens vulgui conèixer. L’escola posa en marxa un pla individualitzat a través del qual qualsevol família en qualsevol època de l’any pot adreçar-se al centre per rebre informació sobre la seva oferta i plantejament didàctic i formatiu per educació infantil, primària, secundària o Batxillerat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és poder atendre a qualsevol família de manera més personalitzada, podent dedicar major temps a les seves necessitats “L’educació és una de les grans preocupacions de les famílies i les necessitats o simplement inquietuds poden sorgir en qualsevol moment de l’any” explica Gemma Esquirol, directora de l’Escola Valldaura. “Per això, més enllà de les sessions habituals de portes obertes que tots coneixem, volem iniciar des d’ara mateix aquesta iniciativa més individualitzada i actual”.

Qualsevol família o persona que estigui interessada a conèixer millor l’oferta educativa de l’Escola Valldaura pot concertar cita omplint aquest formulari.

Us esperem!

A més, properament, anunciarem les jornades de portes obertes de l’escola per a tots els cicles de cara al curs 2023-24.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades