Família carismàtica: AMAM

Ens acostem a la celebració de l’aniversari del naixement de María Ana el proper 13 de gener. El seu carisma continua viu en cadascun de nosaltres que formem part d’aquesta gran família, en les nostres escoles, grups de fe… Avui ens acostem fins a l’Associació María Ana Mogas (AMAM).

 

Tal com ens explica el seu blog, AMAM neix a mitjans de 1990 de la inquietud de quatre professores argentines de l’escola María Ana Mogas de Buenos Aires que, en la seva condició de laiques, desitgen viure el carisma de la Beata María Ana Mogas. Aquesta inquietud és presentada a la comunitat i rebuda amb entusiasme. I en 1999 són aprovats pel Vaticà els Estatuts de l’Associació.

 

L’objectiu de AMAM és promoure i potenciar la vida i missió del laic a l’Església des de l’esperit de la nostra fundadora. Els laics s’organitzen en fraternitats i en elles trien una opció de vida en la qual l’Evangeli és la seva norma de vida i el lliurament als altres la seva manera de manifestar-lo, així com portar el missatge de pau, alegria i senzillesa als altres.

 

A través de la formació, l’experiència comunitària i la unió a les germanes en les diferents etapes s’aconsegueix el compromís d’associat, vocació inspirada per l’Esperit, des del carisma de María Ana.

 

AMAM és present en les nostres escoles a través del professorat i de les famílies que pertanyen a l’associació com a reflex de la seva vocació de servei.

En aquest vídeo, una Animadora d’AMAM ens explica la seva experiència

 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades