Internacionalització en el procés d’ensenyament i aprenentatge

Acabem el trimestre amb diverses fites que hem aconseguit a les nostres escoles, i en la nostra Fundació, gràcies a l’aposta per la internacionalització en el procés d’aprenentatge que fem des de les nostres aules       

El passat 18 de novembre, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Junta de Castella-la Manxa va concedir un guardó al Col·legi Divina Pastora de Toledo per la seva participació en el projecte d’Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu.

Aquest projecte dirigit per Sara Matilla, Directora Pedagògica de Secundària, té per objecte estimular el coneixement d’Europa i de la democràcia parlamentària europea, proporcionant un coneixement actiu de la Unió Europea i del Parlament Europeu. A més, pretén fomentar en els nostres alumnes la cultura democràtica, la igualtat de drets i el respecte a la diversitat lingüística i cultural.

 

 

 

 

 

 

(Fotos de Junta de Castilla- La Mancha)

Aquest mateix dia, la nostra Directora Pedagògica de la Fundació, Susana Martín, va visitar la Facultat d’Educació de la Universitat a Utrecht, amb l’objectiu d’afermar l’acord de col·laboració internacional establert en el curs 2021/22.

El treball desenvolupat durant la jornada va consistir en un intercanvi de Bones Pràctiques sobre les competències professionals dels docents tant a Espanya com als Països Baixos. La nostra Directora va fer una xerrada dirigida als  alumnes de tercer curs sobre el sistema educatiu espanyol.

Finalment, Meritxell Castellvell, docent del nostre col·legi Anna Mogas de Granollers, va rebre de la mà de la Ministra d’Educació i Formació Professional, Pilar Alegría, el Premi Nacional *eTwinning en la categoria d’educació infantil, en una cerimònia celebrada el 22 de novembre en *IFEMA (Madrid). Amb el projecte “Journey In The Trail Of Books” té com a objectiu donar suport al desenvolupament del llenguatge, conscienciant sobre la importància de la lectura/escriptura, des d’un enfocament multidisciplinari. Ha estat una gran feina el realitzat per Meritxell i els seus socis de les escoles  de Romania i Turquia que s’ha vist recompensat amb aquest guardó.

 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades