Valldaura Report: Així és la nova revista feta pels alumnes de 3ESO

Una de les novetats del programa d’estudis del curs 2022-23 és la realització d’una revista digital per part dels alumnes de 3 ESO. L’activitat forma part del nou pla d’estudis i desenvolupa diferents aspectes i sabers transversals vinculats a matèries de l’àmbit sociolingüistic.
“Cada grup forma com una petita redacció a l’hora de fer els articles i tenim diferents rols, tot i que tots aprenem a fer de tot” explica una alumna. “Un és el redactor, l’altre el cap d’edició, tenim també el fotògraf, el documentalista i el dissenyador. Però tots fem les nostres propostes per a cada àmbit i finalment el responsable decideix. De moment hem treballat el format de notícia i entrevista”.
L’experiència, que implica, a més, un fort aprenentatge de com treballar en grup i gestionar la feina, ha donat ja els seus primers fruits! Us animem a fer una ullada en el següent enllaç i a anar-la seguint!

https://escolavalldaura.junior-report.media/

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Social Media

Darreres notícies

Categories

Relacionat

Altres entrades