Celebrem la setmana de la ciència

Del 7 al 14 de novembre l’escola va celebrar la Setmana de la Ciència, on els diferents cicles de l’escola van dedicar espais innovadors i contexts diferents i motivadors per encabir continguts científics per a diferents edats.
Entre d’altres, els alumnes d’infantil van rebre la visita dels alumnes de 3er i 4rt de primària, que els hi van mostrar diferents experiments. Tot el cicle inicial va muntar Kapla; cicle superior va muntar la Cúpula de Leonardo; i l’ESO va preparar una fira d’experiments per a 5è.
El dia 10, tots plegats, van commemorar el Dia de la Ciència i familiars dels nostres alumnes que treballen a l’àmbit científic van venir a explicar la seva experiència.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades