FAMÍLIA CARISMÀTICA: ANAMO

Continuem coneixent una mica més als membres de la nostra Família Carismàtica!  Ara li toca el torn a ANAMO. 

 

Els grups ANAMO són l’itinerari de formació cristiana de la Congregació de les Franciscanes Missioneres de la Mare del Diví Pastor. Reben el seu nom per la nostra fundadora, María Ana Mogas. Poden participar en ells tots els alumnes des de 4t de Primària per a ,en comunitat, anar creixent i madurant en la Fe.

 

Esperanza Criado, professora, antiga alumna del Col·legi Mare del Diví Pastor d’Andújar (Jaén) i Coordinadora dels Grups ANAMO, ens explica què significa per a ella formar part d’aquesta Família de Franciscanes Ana Mogas, la seva experiència, les seves inquietuds i els seus desitjos per a tots aquells que compartim aquest carisma i per a aquells que el vulguin conèixer.

Veure el vídeo

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades