Aposta tecnològica: Més de 160 dispositius al servei dels alumnes de l’ESO i Batxillerat

En el curs 2022_23 més de 160 alumnes de la nostra escola gaudeixen de Chromebooks facilitats pel mateix centre. Si bé des de primer fins a tercer de l’ESO els dispositius són dels mateixos alumnes, tant a 4ESO com als dos cursos de Batxillerat és l’escola qui els hi facilita.

“És important poder ser partícips en els processos habituals de digitalització del nostre alumnat i volem ajudar-los que això sigui possible” explica Joan Lloret, que és membre de l’equip de titularitat de la Fundació Ana Mogas i a més, cap de l’Àrea de Sistemes i Comunicació. “Estem molt satisfets del bon ús que en saber fer dels dispositius i de com les seves competències digitals milloren any rere any”.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades