HÀBITS SALUDABLES

Vida saludable

Enguany reprenem el projecte ESPORT I SOSTENIBILITAT amb l’objectiu de continuar fomentant una cultura d’Educació Ambiental Integral en les nostres escoles. Els alumnes realitzaran activitats, vinculades als ODS, relacionades amb els hàbits saludables, la inclusió i el medi ambient.

 

En el primer trimestre posarem el focus d’atenció en l’adquisició d’hàbits saludables en el nostre dia a dia. Aquestes rutines van des de l’alimentació saludable fins a l’activitat física, passant per les hores de somni o la hidratació. Tot per a fer realitat el lema del trimestre:

 

“CRÉIXER SA DEPÈN DE TU”

 

A més, el 16 d’octubre celebrem el Dia Mundial de l’Alimentació, una celebració

promoguda per l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació

(FAO), amb el clar objectiu de disminuir la fam en el món. La falta d’accés a una alimentació sana repercuteix en la salut de moltes famílies. Necessitem construir un món sostenible on tots, a tot arreu, tinguin accés regular a suficients aliments nutritius. Ningú hauria de quedar-se enrere:

 

https://www.fao.org/world-food-day/es

 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades