MARÍA ANA, UN ESTIL DE VIDA

Aquest 6 d’octubre es tanca un any d’acció de gràcies. La família de María Ana Mogas clausurem un any festiu en el qual hem celebrat els 25 anys de la beatificació a Roma de la nostra fundadora. Un any ple de fites significatives, oportunitats per a recordar l’estil de vida d’una gran dona i el d’una gran família, que continua donant fruits d’amor i de tendresa en llocs de missió disseminats per Amèrica, Àfrica, Espanya i Itàlia.

 

Avui és la festivitat de María Ana, ara beata, en un altre temps “una santa de la porta del costat”, que va ser per als seus contemporanis reflex de la presència de Déu. És un dia per al record i per a commemorar que val la pena continuar vivint l’actualitat de l’Evangeli. Germanes somrients i lliurades, laics compromesos, fan vida la Paraula de Jesús emulant la mirada de Jesús i de la nostra fundadora, i descobrint que encara queden moltes llavors per sembrar per a que donin fruit; i un fruit abundant com el que va donar en la seva vida la nostra Mare María Ana Mogas.

 

Per a tots els que ens sentim admirats per l’estil de vida de María Ana, moltíssimes felicitats!. Ara s’obre un nou temps de missió educadora i evangelitzadora. Temps d’esperança…

Feliç Dia de María Ana!

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades