FRANCESC, AMOR FRATERN

Avui, 4 d’octubre, celebrem el Dia de Sant Francesc d’Assís. És un dia d’alegria i de reflexió per a tots els que formem part de la Fundació Educativa Franciscanes Anna Mogas. Francesc és un dels nostres referents, d’aquí ve que ens detinguem en l’estil de vida del “poverello d’Assís”, que va passar entre els seus contemporanis com a home de pau i bé, creant fraternitat i cuidant a tots els éssers existents als quals anomenava germans i amb els quals mantenia una relació de proximitat. Aquest amor als altres, i en particular a la natura, neix del convenciment que ningú ha estat oblidat pel nostre Pare Déu, el qual ens estima com a fills i filles seus que som.

 

Avui Francesc ens convida a continuar construint espais fraterns a les nostres escoles: llocs privilegiats on mirem als companys amb amor i cuidem especialment al més necessitats, tal com Francesc d’Assís va fer amb el leprós.

 

Francesc es va envoltar de grans amics per fer el camí cap a Jesús. Uneix-te al seu grup per a caminar al seu costat… i descobrir a Jesús amic. Que l’aventura d’aquest curs la visquem uns AL COSTAT dels altres, com ens va ensenyar el sant d’Assís.

Feliç dia de San Francesc!

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades