II Torneig Esportiu Ana Mogas

Aquest cap de setmana celebrarem l’II Torneig Esportiu Ana Mogas! Des del divendres 6 fins al diumenge 8, més de 300 alumnes de 5è i 6è d’Ed. Primària procedents de les escoles d’Andújar, Còrdova, Vila del Riu, Toledo, Madrid, Fuencarral, Vallecas, Lleó, Vilagarcía de Arousa, Orense, Vigo, la Corunya, Granollers i Barcelona, participaran en les modalitats de futbol sala i bàsquet.

Aquesta segona edició arriba amb una mica de retard, ja que s’havia d’haver celebrat en 2020, però la pandèmia i el confinament ho van impedir. Per això tornem amb més ganes i il·lusió que mai. Durant aquests dies aprenem valors com l’esportivitat, l’esforç, el treball en equip i l’esperit de superació. 

A més del què és estrictament esportiu, seran una jornades en les quals els nostres alumnes es coneixeran, compartiran i crearan amistats, que estrenyeran més encara els llaços que ens uneixen a totes les persones que formem aquesta gran família de Franciscanes Ana Mogas.

 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Social Media

Darreres notícies

Categories

Relacionat

Altres entrades