II Torneig Esportiu Ana Mogas

Aquest cap de setmana celebrarem l’II Torneig Esportiu Ana Mogas! Des del divendres 6 fins al diumenge 8, més de 300 alumnes de 5è i 6è d’Ed. Primària procedents de les escoles d’Andújar, Còrdova, Vila del Riu, Toledo, Madrid, Fuencarral, Vallecas, Lleó, Vilagarcía de Arousa, Orense, Vigo, la Corunya, Granollers i Barcelona, participaran en les modalitats de futbol sala i bàsquet.

Aquesta segona edició arriba amb una mica de retard, ja que s’havia d’haver celebrat en 2020, però la pandèmia i el confinament ho van impedir. Per això tornem amb més ganes i il·lusió que mai. Durant aquests dies aprenem valors com l’esportivitat, l’esforç, el treball en equip i l’esperit de superació. 

A més del què és estrictament esportiu, seran una jornades en les quals els nostres alumnes es coneixeran, compartiran i crearan amistats, que estrenyeran més encara els llaços que ens uneixen a totes les persones que formem aquesta gran família de Franciscanes Ana Mogas.

 

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades