Tinguem cura de la casa de tots

Avui, dia 22 d’abril, és el Dia Mundial de la Mare Terra i des de la Fundació Educativa Franciscanes Ana Mogas volem afegir-nos a aquesta celebració amb activitats amb les que sumem esforços per a cuidar la nostra Casa Comuna. 

Dins del nostre programa “Esport i Sostenibilitat”, comencem en aquest trimestre el tercer bloc temàtic dedicat a desenvolupar actuacions que ens comprometin amb els objectius de desenvolupament sostenible relacionats amb el Medi Ambient.

Les  nostres escoles es mobilitzen per a conscienciar dels problemes mediambientals i de la responsabilitat individual d’aconseguir un planeta més sostenible. 

Comparteix!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades