La inclusió, camí per a la pau, la igualtat i la justícia social

Amb aquest lema iniciem el segon bloc de continguts corresponent al nostre projecte “Esport i Sostenibilitat”, en el qual les 18 escoles de la Fundació treballem de manera conjunta els Objectius de l’Agenda 30. En aquest segon trimestre desenvoluparem actuacions que posin el nostre granet de sorra a aconseguir el ODS 16. 

Cada persona és diferent amb les seves característiques, interessos i capacitats pròpies. Aquestes diferències no han de ser motiu de rebuig ni d’exclusió. Acceptar la individualitat de cadascun ens fa créixer com a família i desenvolupar en grup, actuacions solidàries, de tolerància i respecte. Si tots acceptem i incloem a l’altre en la nostra vida podem construir una societat més justa i en pau, en la qual les diferències no siguin causa de conflicte sinó de trobada.

Comparteix!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades