La inclusió, camí per a la pau, la igualtat i la justícia social

Amb aquest lema iniciem el segon bloc de continguts corresponent al nostre projecte “Esport i Sostenibilitat”, en el qual les 18 escoles de la Fundació treballem de manera conjunta els Objectius de l’Agenda 30. En aquest segon trimestre desenvoluparem actuacions que posin el nostre granet de sorra a aconseguir el ODS 16. 

Cada persona és diferent amb les seves característiques, interessos i capacitats pròpies. Aquestes diferències no han de ser motiu de rebuig ni d’exclusió. Acceptar la individualitat de cadascun ens fa créixer com a família i desenvolupar en grup, actuacions solidàries, de tolerància i respecte. Si tots acceptem i incloem a l’altre en la nostra vida podem construir una societat més justa i en pau, en la qual les diferències no siguin causa de conflicte sinó de trobada.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades