ANIVERSARI DE MARIA ANA MOGAS

Aniversari Maria Ana Mogas

Felicitats!

Estem de festa! Avui és l’aniversari de Maria Ana i per això totes les escoles que formem part de la Fundació recordem i celebrem aquest dia.

El 13 de gener de 1827 neix Maria Ana en l’Hostal del Lledoner, en el límit entre Corró d’Avall i Granollers (Barcelona). A mesura que va creixent, es fa més gran en ella el desig per educar a les nenes sense recursos, fins que a poc a poc, i després de molts esdeveniments, arribarà a fundar els seus propis col·legis i una congregació, la de les Franciscanes Missioneres de la Mare del Diví Pastor. 

Avui vivim el carisma de Maria Ana en cadascuna de les  nostres escoles. Tots els que formem part d’aquesta Família vivim amb alegria aquest dia i donem gràcies a Déu per Maria Ana Mogas, aquella dona que es va proposar un objectiu: educar amb amor de mare.

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades