HÀBITS SALUDABLES

És el nostre objectiu fomentar una cultura d’educació ambiental integral en els nostres alumnes. Per això, durant aquest curs, durem a terme el projecte ESPORT I SOSTENIBILITAT, que seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), pretén fer activitats relacionades amb l’activitat física, els hàbits saludables, la inclusió i el medi ambient.

Aquest trimestre sota el lema “CRÉIXER SÀ DEPÈN DE TU”, treballarem amb els alumnes els hàbits saludables, quins són i com podem fomentar-los en el nostre dia a dia, de manera que en un futur puguin formar part de la nostra rutina diària d’una manera gairebé inconscient.

Recordant que el 16 d’octubre celebrem el Dia Mundial de l’Alimentació, durant aquesta setmana es faran tutories que serveixin de conscienciació de com és d’important cuidar la nostra alimentació i practicar esport per créixer sans. A més, des de l’assignatura d’educació física durant aquest primer trimestre es treballaran activitats per potenciar els hàbits saludables.

Ens posem en marxa per aconseguir plegats una vida més sana!

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades