Dia de Sant Francesc d’ Assís

San Francisco de Asís

Avui celebrem el Dia de Sant Francesc d’Assís, persona admirable que seguí fidelment la forma de vida de Jesús, féu de la pobresa el seu segell d’identitat i estimà a tot i a tothom.

Francesc d’Assís treu el cap a la finestra de les nostres escoles i s’admira amb alegria que el seu llegat segueix molt present a les nostres aules. L’amor a Déu, al germà, principalment el més vulnerable, i a la Natura són presents en les nostres actuacions educatives i pastorals.

Des de la finestra s’aprecia la dolça veu del “poverell d’Assisi” que ens anima a ser instruments de pau i a sortir als carrers dels nostres barris, ciutats o pobles a testimoniar amb el nostre estil de vida que és possible, que es pot aconseguir Junts la Pau. A totes les comunitats religioses de les FMMDP i comunitats educatives Feliç dia de Sant Francesc d’Assís!

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades