Día de Maria Ana Mogas

Celebrem amb alegria el Dia de Maria Anna! Un dia de festa per a tots els que formem part d’aquesta gran família carismàtica de Mª Ana Mogas. Ella va estar molt atenta a la voluntat del nostre Pare i es va lliurar generosament a la cura i l’ ensenyament dels més necessitats, donant començament a una obra el llegat de la qual continua latent en l’actualitat, gràcies al zel apostòlic de les germanes FMMDP que amb la seva presència evangelitzadora lliuren la seva vida pel Regne del Déu.

A més aquest any celebrem el XXV aniversari de la seva beatificació: el 6 d’octubre de 1996 el papa Sant Joan Pau II va proclamar beata a la nostra fundadora, i un clam va envair la plaça de Sant Pere de Roma, arribant als cors de tots els presents que allà estaven. Avui, el seu ressò segueix ressonant en el nostre dia a dia i ens anima a seguir caminant junts, amb Maria Ana, mantenint viu el seu carisma i el seu estil educatiu, molt presents a les 18 escoles que formem part de la Fundació Educativa Franciscanes Ana Mogas.

Tots els que formem part de les  comunitats educatives (alumnes, famílies, personal docent i no docent i germanes Franciscanes Missioneres de la Mare del Diví Pastor) estem cridats a continuar el camí que Maria Ana va començar cap a l’any 1850 en una escola de Ripoll, sent portadors de pau, esperança i confiança en Déu i fent vida la frase que ens va deixar en el seu testament:

“CARITAT, CARITAT VERITABLE. AMOR I SACRIFICI.”

Comparteix!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fundación Ana Mogas

Fundación Ana Mogas

Relacionat

Altres entrades