Aquesta Política de Privacitat és part integrant de les Condicions Generals. L’accés i la navegació en el Lloc Web o l’ús dels seus serveis, impliquen l’acceptació de les Condicions Generals (i per la qual cosa de la Política de Privacitat i Política de Cookies).

Responsable del fitxer

Conforme amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal t’informem que les dades que voluntariament ens facilitis a través d’aquesta pàgina web, ja sigui mitjançant la navegació pel portal o a l’emplenar qualsevol formulari, sigui el registre d’usuaris o el formulari de sol·licitud d’informació, s’incorporaran a un fitxer de dades de caràcter personal. Tanmateix, t’informem que en qualsevol moment podràs revocar el teu consentiment per a comunicacions promocionals de manera senzilla y gratuïta.

El responsable d’aquest fitxer és COLEGIOS FMMDP amb domicili social al Carrer Fuentechica, 17, 28034, Madrid. Si, por qualsevol motiu, desitges posar-te en contacte amb nosaltres, ho pots fer enviant un email a direccio_mam@anamogas.org o trucant al 938490244. 

 

Recopilació de dades personals

Les visites i navegació pel Lloc Web no suposa que estiguis obligat a facilitar cap informació sobre tu mateix. De cada visita al Lloc Web s’apuntarà i es prendrà nota de la teva direcció IP, versió del navegador web, sistema operatiu i temps dins la pàgina. Aquesta informació quedarà emmagatzemada a la nostra BBDD, i la utilitzarem, entre altres coses, amb finalitats estadístiques per a la millora del Lloc Web i ajustar la nostra estratègia comercial (Veure capítol de Finalitats i la Nostra Política de Cookies). En el cas que durant la navegació ens facilitessis alguna dada personal, aquesta dada s’associarà a la informació anterior (IP, navegador web, sistema operatiu), amb l’objetiu de crear segments o grups de clients, que ens ajudarà a oferir-te millors ofertes i millorar la teva navegació en el Lloc Web (veure el capítol de “Finalitats”).

En tot moment coneixeràs quines dades sol·licitades son obligatòries i quines dades són voluntàries per a la correcta prestació del servei. Les dades que, essent obligatòries no s’emplenin o s’emplenin de manera incompleta, o falsa, impediran la correcta execució del servei.

Per facilitar el registre d’usuaris i que el teu accés sigui més senzill i automàtic, hem implementat una solució informàtica que permet que t’identifiquis a través dels perfiles d’usuaris que tinguis activats en diferents xarxes socials, com FACEBOOK, GOOGLE +, TWITTER, entre altres. D’aquesta forma, podràs accedir als nostres serveis amb els identificadors d’usuari que tinguis a les xarxes socials citades.

En qualsevol cas, no oblidis que en qualsevol moment podràs canviar d’opinió: qualsevol consentiment que ens hagis atorgat respecte a l’ús de les teves dades de caràcter personal podrà ser revocat en qualsevol moment sense efectes retroactius.
 

Finalitats

En el moment d’utilitzar el Lloc Web manifestes ser major d’edat i que les dades que ens facilites són correcte, i que consenteixes que les teves dades personals són tractades de manera automatitzada o manual.

Les dades es recullen amb les següents finalitats:
 

  • Gestionar l’alta en l’àrea de registre d’usuari.
  • Gestionar les consultes que ens enviïs a través dels mitjans de contacte posats a la teva disposició.
  • Informar-te de promocions especials, notícies i accions que resultin dels interessos a través dels nostres perfils en diferents xarxes socials.
  • Complir amb les nostres obligacions legals.
  • Redissenyar i/o modificar la navegació i/o funcionalitat del Lloc Web.
  • Realitzar anàlisis estadístics.
  • Crear segments o grups de clients, de manera que cada segment o grup pugui rebre la informació comercial més rellevant, i ajustar la navegació /funcionalitat del Lloc Web en funció del segment o grup.
  • Definir i ajustar la nostra estratègia comercial.


A més a més de les finalitats anteriors, en els formularis de recollida de dades se t’informarà si existissin finalitats addicionals quan procedeixi.
  

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Sempre podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició dirigint-te per escrit acompanyat d’una còpia del teu DNI al domicili social de COLEGIOS FMMDP, indicat anteriorment.

En cas que t’enviem algun email, tots ells et permetran donar-te de baixa en aquesta forma de comunicació de manera gratuïta i senzilla.
 

Seguretat de les dades

Desafortunadament Internet no és un entorn completament segur. Por la qual cosa, no podem garantir-te la seguretat de qualsevol informació que ens enviïs a través d’aquest mitjà. No ens fem responsables de les pèrdues o danys que et puguin ocasionar com a conseqüència de la pèrdua de confidencialitat en aquesta informació.

 

Canvis a la Política de Privacitat

De tant en tant podrem modificar o adaptar aquesta Política de Privacitat. En aquesta pàgina trobaràs les condicions vigents en cada moment. Et recomanem que la visitis cada vegada que naveguis pel lloc Web amb la finalitat d’estar sempre informat amb caràcter previ a qualsevol dada que ens puguis facilitar.
 

Espanyol