“Dona sempre el millor de tu”


DONA SEMPRE EL MILLOR DE TU!
CURS 2017-2018


Els valors son les formes de pensar, sentir i actuar, que animen la nostra vida quotidiana. La sinceritat, la fraternitat, la coherència, la pau.., ens ajuden a relacionar-nos millor amb el món que ens envolta, amb els altres i amb la natura.
Al llarg de cadascun dels cursos escolars anem fixant un valor que volem viure i fer créixer en tots els que formem el Valldaura. Els darrers cursos hem treballat la senzillesa, la pau, la família i la transcendència. Enguany posarem la mirada en el valor de la GRATUÏTAT a través de l’eslògan Dona sempre el millor de tu.
En una societat com la nostra on tot es compra i es ven, el valor de la gratuïtat no sempre enganxa, perquè es cercar un món contrari a la compensació, a que tot es cobri, a la defensa només dels propis drets. La gratuïtat ha de ser donar-se, entregar-se, fer créixer a l’ altre sense esperar ni el reconeixement ni res a canvi. Aquest valor és un element clau per construir una societat més humana.
Francesc d’ Assís i María Anna Mogas, van ser mestres en l’ art de la gratuïtat. Foren exemple d’ una vida despresa de si mateixos en vers els altres, i plens de humilitat per acollir el que els altres els hi oferien; eren i sentien la donació personal desinteressada i fraterna com a eix de comunió personal i comunitària.
Encetem un nou curs tots els que formem el Valldaura amb la certesa que donarem el millor de cadascú de nosaltres.

Bon curs 2017-2018

Català